Ανοιγόμενα
Κουφώματα

Τα ανοιγομενα κουφωματα και μπαλκονοπορτες αποτελουν την ιδανικη λυση για μονοκατοικιες, πολυκατοικιες αλλα και συγχρονα κτιρια καθωσ καλυπτουν ολες τις απαιτησεις και αναγκες που προκυπτουν στον κατασκευαστικο κλαδο και προσφερουν υψηλη μονωση, ασφαλεια και αισθητικη.

Προσφέρουν αποτελεσματική μόνωση, μεγαλύτερη ασφάλεια, διατίθενται σε πολλούς τύπους και σχέδια και δέχονται τζάμι, σήτα και πατζούρι ή ρολό εξωτερικά. Προσφέρουν όλο το άνοιγμα, αλλά χρειάζονται χώρο λειτουργίας στο εσωτερικό του χώρου όπου είναι τοποθετημένα. Τα ανοιγόμενα κουφώματα αποτελούν σήμερα την πρώτη επιλογή για μεγάλο τμήμα της αγοράς και τοποθετούνται κυρίως σε μονοκατοικίες, εξοχικές κατοικίες και σε ειδικά κτίρια. Ακόμη τοποθετούνται σε αντικαταστάσεις παλαιών ξύλινων κουφωμάτων. Είναι ιδανικά για παραδοσιακές κατασκευές και όχι μόνο. Υπάρχουν σειρές απλές και θερμομονωτικές. Από οικονομικής άποψης είναι ακριβότερα από τα συρόμενα, έχουν όμως την δυνατότητα και προσφέρουν απεριόριστες εφαρμογές και σωστές λύσεις σε κάθε περίπτωση, δέχονται δε πολλά αξεσουάρ και μηχανισμούς καλύπτοντας κάθε ιδιαίτερη απαίτηση. 

Οι διάφοροι τύποι – συνδυασμοί των ανοιγόμενων είναι:

  • Εσωτερικό παραθυρόφυλλο (ανοιγόμενο προς τα μέσα)
  • Εξωτερικό Παραθυρόφυλλο (ανοιγόμενο προς τα έξω )
  • Ανακλινόμενο παραθυρόφυλλο (ανοιγόμενο προς το επάνω μέρος)
  • Προβαλλόμενο (ανοιγόμενο προς το κάτω μέρος και έξω)
  • Ανοιγόμενο σε οριζόντιο ή σε κάθετο άξονα (περιστρεφόμενο)
  • Μονόφυλλο, δίφυλλο, τρίφυλλο κλπ
  • Συνδυασμός συρόμενου – ανοιγόμενο (μηχανισμός Volkswagen)

ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

Ανοιγόμενo θερμομονωτικό κούφωμα

Το SMARTIA S67, είναι το νέο σύστημα της ALUMIL για πόρτες και μπαλκονόπορτες με πολύ υψηλές επιδόσεις θερμομόνωσης και εξαιρετικό design. Αποτελεί την ιδανική επιλογή, για στιβαρά κουφώματα με μοντέρνο minimal σχεδιασμό και υψηλή ασφάλεια. Διατίθεται σε δυο διαφορετικές ενεργειακές εκδόσεις, την κανονική και την ενισχυμένη (advanced).

> Τύπος τζαμιού: Διπλή ή τριπλή υάλωση
> Πάχος τζαμιού: έως 58 mm
> Design: 'Ισιο με κανονικό ή κρυφό φύλλο για minimal σχεδιασμός
> Tύπος: Θερμομονωτικό Ανοιγο-ανακλινόμενο
> Ασφάλεια: Πολύ υψηλή 

ανοιγόμενο-ανακλινόμενο θερμομονωτικό σύστημα

Το σύστημα SMARTIA M9660 αποτελεί ένα σύστημα για παράθυρα, μπαλκονόπορτες και πόρτες εισόδου με υψηλή θερμομόνωση και μοντέρνο design. Μπορεί να καλύψει κάθε αισθητική απαίτηση και χαρακτηρίζεται για την πληθώρα των λύσεων που προσφέρει. Επιτρέπει τη δημιουργία κουφωμάτων υψηλών προδιαγραφών.

> Τύπος τζαμιού: Διπλή ή τριπλή υάλωση 
> Πάχος τζαμιού: έως 49 mm
> Design: Ίσιο & με καμπύλες γραμμές
> Tύπος: Θερμομονωτικό Ανοιγο-ανακλινόμενο
> Ασφάλεια: Πολύ υψηλή 

Ανοιγόμενo θερμομονωτικό κούφωμα M23000

To SMARTIA 23000 είναι ένα σύστημα για παράθυρα και μπαλκονόπορτες που συνδυάζουν αρμονικά το αλουμίνιο με το ξύλο. Ο σκελετός και η εξωτερική πλευρά του συστήματος αποτελούνται από αλουμίνιο, ενώ στην εσωτερική πλευρά των κουφωμάτων εφαρμόζεται επένδυση φυσικού ξύλου. Αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να συνδυάσουν την αντοχή και τη μοντέρνα εμφάνιση του αλουμινίου, µε τη διαχρονικότητα και τη θαλπωρή του ξύλου.

> Τύπος τζαμιού: Διπλή υάλωση
> Πάχος τζαμιού: έως 33 mm
> Design: Συνδιασμός Ξύλου - Αλουμινίου  
> Tύπος: Θερμομονωτικό Ανοιγο-ανακλινόμενο
> Ασφάλεια: Πολύ υψηλή 

Το ανοιγόμενο σύστημα για παράθυρα και μπαλκονόπορτες που προσφέρει οικονομικές κατασκευές με ωραίο minimal σχεδιασμό

To σύστημα COMFORT M20650 είναι ένα ανοιγόμενο σύστημα για παράθυρα και μπαλκονόπορτες, το οποίο προσφέρει οικονομικές κατασκευές με ωραίο minimal σχεδιασμό χάρη στο ειδικό σχεδιασμό κρυφού φύλλου που διαθέτει. Χαρακτηρίζεται για την άριστη αναλογία ποιότητας-τιμής που προσφέρει.

> Τύπος τζαμιού: Διπλή υάλωση
> Πάχος τζαμιού: έως 24 mm
> Design: Αλουμίνιο, ίσιο με κρυφό φύλλο για minimal σχεδιασμό
> Tύπος: Θερμομονωτικό Ανοιγο-ανακλινόμενο
> Ασφάλεια: Πολύ υψηλή 

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Έχετε απορίες ή παρατηρήσεις; Παρακαλούμε συμπληρώστε την Φόρμα Επικοινωνίας και θα λάβετε απάντηση μέσω e-mail από εκπρόσωπό μας.