Πόρτες Εισόδου
By INTERNO

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΠΟΙΚΙΛΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ, ΑΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ Η ΠΟΡΤΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΑΣ.

SMART

Οι πόρτες εισόδου SMART αποτελούν ένα τελικό προϊόν έτοιμο για εγκατάσταση που παράγεται από την INTERNO Doors, το οποίο συγκεντρώνει έναν μεγάλο αριθμό χαρακτηριστικών υψηλής απόδοσης και θερμομόνωσης και προσφέρει την ευελιξία της επιλογής ανάμεσα από μια ποικιλία σχεδίων.
Η γκάμα των πορτών SMART χωρίζεται σε 4 βασικές κατηγορίες (SMART I, L, G & GLASS), η κάθε μια εκ των οποίων προσφέρει σχεδιαστικές λύσεις και διακοσμητικές προτάσεις, ανάλογα με τις απαιτήσεις του εκάστοτε έργου. Επιπλέον, παρέχονται δυνατότητες περαιτέρω παραμετροποίησης της πόρτας, τόσο σε επίπεδο επιλογών σχεδίων και υλικών καθώς και με προαιρετικές επιλογές αναβάθμισης του συστήματος με εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας. 

SMART G

H διάχυση του φωτός στο εσωτερικό περιβάλλον της κατοικίας σας, αποτελεί ζητούμενο στον σύγχρονο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό. Η κατηγορία G ικανοποιεί αυτή την απαίτηση με ποικίλες διακοσμητικές προτάσεις τόσο σε σχέδια όσο και σε τύπους υάλωσης, εξασφαλίζοντας παράλληλα και την ιδιωτικότητα στο εσωτερικό περιβάλλον, με απόλυτη ασφάλεια και λειτουργικότητα.

SMART L

Μοντέρνες γραμμές εγχάραξης αποπνέουν απλότητα και εναρμονίζονται απόλυτα με το ύφος των θυρών SMART. Η ποικιλία των προτεινόμενων γραμμικών σχεδίων εγγυάται την ικανοποίηση των σύγχρονων αισθητικών αναγκών σε διάφορες χρωματικές επιλογές.

SMART I

Η διαχρονικότητα του ίνοξ αξιοποιείται στην κατηγορία Ι, με πληθώρα διακοσμητικών προτάσεων τόσο σε μοντέρνες όσο και σε κλασσικές γραμμές. Οι διακοσμητικές ίνοξ λεπτομέρειες στο φύλλο προσφέρουν λάμψη και συνδυάζονται αρμονικά με οποιοδήποτε χρώμα ηλεκτροστατικής βαφής ή ανοδίωσης της προτίμησής σας.

SMART gLASS

Η είσοδος Smart Full Glass αποτελεί ιδανική επιλογή για την είσοδο του κτιρίου σας, ή του επαγγελματικού σας χώρου, παρέχοντας παράλληλα εξαιρετικές θερμομονωτικές ιδιότητες. Η ποικιλία των χρωμάτων και των τύπων υάλωσης που διαθέτει η σειρά, μαζί με τον πλούσιο εξοπλισμό της, προσφέρουν μέγιστη λειτουργικότητα και ασφάλεια χωρίς συμβιβασμούς στο σχεδιασμό και την αισθητική του εκάστοτε χώρου.

ΠΟΡΤΕΣ ΕΙΣΟΔΟΥ SMART 

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Έχετε απορίες ή παρατηρήσεις; Παρακαλούμε συμπληρώστε την Φόρμα Επικοινωνίας και θα λάβετε απάντηση μέσω e-mail από εκπρόσωπό μας.