Συστήματα 
Σκίασης

Τα συστηματα σκιασης αποτελουν τμημα του βιοκλιματικου κτηριακου σχεδιασμου, συμβαλλουν στην ενεργειακη αποδοτικοτητα των κτηριων μεσω της εξοικονομησης ενεργειας, ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΩΡΟΥ.

Η πρόταση μας για τη σκίαση και τον ελεγχόμενο φυσικό φωτισμό κτιρίων µε τη χρήση περσίδων ελλειπτικού σχεδιασμού.

Το σύστημα ηλιοπροστασίας SMARTIA Μ5600 αποτελεί την πρόταση της ALUMIL για τη σκίαση και τον ελεγχόμενο φυσικό φωτισμό κτιρίων µε τη χρήση περσίδων ελλειπτικού σχεδιασμού. Παρέχεται μεγάλη ποικιλία από διάφορα πλάτη περσίδων και δυνατότητα συνεργασίας με όλα τα συστήματα υαλοπετασμάτων της Alumil. Επιπλέον το σύστημα διαθέτει μεγάλη γκάμα ειδικών προφίλ για χρήση σε ανοίγματα για αερισμό κλειστών χώρων όπως μηχανοστάσια, γκαράζ, αποθηκευτικοί χώροι κ.ά. 

Ένα πρωτοποριακό σύστηµα σκίασης για πέργκολες µε περιστρεφόµενες περσίδες

Το SMARTIA M5660 είναι ένα πρωτοποριακό σύστηµα σκίασης για πέργκολες µε περιστρεφόµενες περσίδες που χαρίζει απόλυτη ρύθµιση σκίασης και προστασία από τη βροχή. ∆ιαθέτει µοναδική αισθητική και είναι ιδανικό για την κάλυψη χώρων σε κατοικίες, ξενοδοχειακές µονάδες κ.α.

Ένα ολοκληρωμένο σύστηµα µε πέργκολες σταθερών περσίδων

Η PG120F αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστηµα µε πέργκολες σταθερών περσίδων για την αποτελεσµατική σκίαση και την αναβάθµιση της αισθητικής του περιβάλλοντος χώρου. Xαρακτηρίζεται από ευρύτατη ποικιλία λύσεων σε τρεις (3) βασικές γραμμές.

> CRETA - η επιτοµή της minimal αισθητικής
> NAXOS - παραδοσιακός σχεδιασµός µε διαχρονική αξία
> CORFU - η πλέον µοντέρνα σχεδιαστική πρόταση

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Έχετε απορίες ή παρατηρήσεις; Παρακαλούμε συμπληρώστε την Φόρμα Επικοινωνίας και θα λάβετε απάντηση μέσω e-mail από εκπρόσωπό μας.